architectuurlessen

 

werkervaring

september 2013 - september 2016 Na mijn stage ben ik tijdens mijn master nog bij Broekbakema blijven werken. Meedraaien op projecten was niet altijd handig, omdat ik er niet dagelijks was. Wél heb ik meegewerkt aan verschillende tenders, aan eerste rondes, heb ik er veel aan een Revit template en bijbehorende interieurbibliotheek gewerkt. Daarnaast ben ik op een gegeven moment gaan werken aan de - toen nieuwe - website. Content, teksten over projecten, expertises, cases. Engelse teksten, beeldbewerking. Die PR en communicatie-rol ben ik geleidelijk steeds meer gaan overnemen en zelfs op een gegeven moment in zijn geheel, tijdens een zwangerschapsverlof. Daardoor heb ik inmiddels redelijk wat ervaring met schrijven, verschillende websites bijhouden, nieuwsberichten maken, social media, blogs schrijven en persberichten maken.

oktober 2016 - heden Vlak na het afronden van de TU ben ik als assistent ontwerper aan de slag gegaan bij Pauwert Architectuur. Na het afronden van de beroepservaringsperiode mocht ik me architect noemen. Ik heb aan allerlei verschillende projecten gewerkt; zorgterreinen, de bijbehorende woonzorggebouwen, reguliere woningbouw, visies voor renovatie en nieuwbouw in bestaande wijken, stedenbouwkundige visies, kantoren, etc. broekbakema
oktober 2012 - december 2012 Stage waarin ik voor het eerst aan de praktijk van een architectenbureau kon proeven, en dat ook nog in Berlijn! We werkten in een klein, internationaal team aan een besloten prijsvraag over de omgeving van Ernst Reuter Platz en de TU Berlijn. Een grootschalig plen, waarin verdichting een belangrijke rol speelde. De prijsvraag hebben we gewonnen en het bureau mocht het plan verder gaan uitdiepen.
februari 2013 - september 2013 Tijdens mijn stage heb ik bijna continu aan de Energy Academy Europe gewerkt. Met BREEAM Outstanding belooft dit het duurzaamste onderwijsgebouw van Nederland te gaan worden. Destijds in de SO/VO-fase, momenteel wordt de laatste hand aan de bouw gelegd.
mila/jakob tigges - berlijn
mei 2016- sept 2019 een klein, maar hard groeiend bedrijfje dat en uitgebreid assortiment aan lessenreeksen en workshops verzorgt in het voortgezet in primair onderwijs. Altijd met een link naar architectuur, met ontwerpend denken in de hoofdrol, om leerlingen in mogelijkheden te leren denken. pauwert architectuur
broekbakema